Добро пожаловать!

Зарегистрировавшись у нас, вы сможете общаться, делиться информацией и отправлять личные сообщения другим участникам нашего сообщества.

Зарегистрироваться сейчас!

PoisonEwcia666

Ewcia
Команда форума
Оплачено
Уровень
0

Награды
4
Hej! Spieszę donieść, że w niedzielę, 24 listopada odbędzie się w Hali MOSiR na ulicy Ks. Skorupki 21 ciekawa wystawa. Od godziny 10.00 do godziny 17.00 będzie możliwe obejrzenie prawie 60 dzieł wybitnego XIX-wiecznego malarza Vincenta van Gogha. Wystawa ta jest dość niezwykła, ponieważ wszystkie obrazy mistrza zostały przetworzone do wersji 3D. Użycie specjalnych okularów z filtrami czerwonym i niebiesko-zielonym zmienia sposób patrzenia na obraz, daje sposobność bardziej wnikliwego zbadania dalszych planów obrazu, dojrzenia większej ilości szczegółów. To może być interesujące doświadczenie zarówno dla miłośników genialnego artysty, jak i dla tych, którzy dopiero chcą zapoznać się z jego twórczością. Polecam!

Hej! Spieszę donieść, że w niedzielę, 24 listopada odbędzie się w Hali MOSiR na ulicy Ks. Skorupki 21 ciekawa wystawa. Od godziny 10.00 do godziny 17.00 będzie możliwe obejrzenie prawie 60 dzieł wybitnego XIX-wiecznego malarza Vincenta van Gogha. Wystawa ta jest dość niezwykła, ponieważ wszystkie obrazy mistrza zostały przetworzone do wersji 3D. Użycie specjalnych okularów z filtrami czerwonym i niebiesko-zielonym zmienia sposób patrzenia na obraz, daje sposobność bardziej wnikliwego zbadania dalszych planów obrazu, dojrzenia większej ilości szczegółów. To może być interesujące doświadczenie zarówno dla miłośników genialnego artysty, jak i dla tych, którzy dopiero chcą zapoznać się z jego twórczością. Polecam!
Cześć! Dzięki za informację! Wystawa zapowiada się naprawdę wyjątkowo – Vincent van Gogh w wersji 3D to coś, czego jeszcze nie widziałem. Możliwość zbadania szczegółów i głębi jego dzieł brzmi fascynująco. Z pewnością będzie to niezapomniane doświadczenie zarówno dla fanów malarstwa, jak i dla osób, które dopiero zaczynają swoją przygodę ze sztuką. Postaram się wpaść – dziękuję za polecenie! 😊

Ja chyba też się wybiorę. Zastanawiają mnie tylko te specjalne okulary z filtrami. Czy będę je mogła nałożyć na moje własne okulary? I muszę jeszcze sprawdzić ile kosztuje wejściówka...

Nie! Wszystkie bilety wyprzedane!
😭

Jeśli ktoś wybrał się dziś na tą wystawę i chciałby podzielić się wrażeniami na forum to bardzo, bardzo, bardzo do tego zachęcam.

Назад
Сверху

Dear User!

We found that you are blocking the display of ads on our site.

Please add it to the exception list or disable AdBlock.

Our materials are provided for FREE and the only revenue is advertising.

Thank you for understanding!