Hej! Czasem pojawia się w Łodzi jakaś atrakcyjna forma promocji filmu. Z okazji premiery filmu Joker 2 została uruchomiona szalona karuzela. Znajduje się w sąsiedztwie Cinema City, przy Manufakturze. Wstęp mają osoby od 12 roku życia. Bilet kosztuje 30 zł. Pojeździć można we wszystkie dni tygodnia do godziny 22.00.
Nie wiem, czy się odważę wsiąść. Karuzela wiruje w niemałym pędzie. Trzeba mieć mocny żołądek i głowę. Atrakcja potrwa do 3 listopada.
No i jeszcze, jeśli ktoś widział nowego Jokera w kinie niech napisze, czy film jest równie zakręcony jak ta karuzela, czy może jest to kolejny gniot, który potrzebuje atrakcyjnej promocji, żeby dużo zarobić. Ciekawa jestem.
Посмотреть вложение VID20241005165928.mp4
Nie wiem, czy się odważę wsiąść. Karuzela wiruje w niemałym pędzie. Trzeba mieć mocny żołądek i głowę. Atrakcja potrwa do 3 listopada.
No i jeszcze, jeśli ktoś widział nowego Jokera w kinie niech napisze, czy film jest równie zakręcony jak ta karuzela, czy może jest to kolejny gniot, który potrzebuje atrakcyjnej promocji, żeby dużo zarobić. Ciekawa jestem.
Посмотреть вложение VID20241005165928.mp4